Viewed 54 times 0 Answers
0
من میخواستم برای پذیرش در مقطع لیسانس اقدام کنم ولی چون در حال حاضر دانشجو هستم برای گرفتن مدارک دیپلم و پیش دانشگاهیم از دانشگاه به مشکل برخوردم،میخواستم ببینم کسی اطلاع داره که ترجمه این مدارک نیاز به مهر وزارت امور خارجه و مهر دادگستری داره یا نه؟(چون دارالترجمه ها با کپی مدارک قبول میکنن ترجمه کنن اما برای مهر دادگستری و وزارت امور خارجه حتما باید اصل مدارک باشه)
2021-11-20 15:02:00 Vancouver دانشگاه #وزارت امور خارجه
Similar Question:
#وزارت امور خارجه

دانشگاه مهر وزارت امور خارجه رو هم میخواد روی ترجمه مدارک؟
2021-09-04 06:33:00 #Montreal [وزارت امور خارجه] دانشگاه

من میخواستم که برای مستر مدیریت Management(M.Sc)دانشگاه اتاوا اپلای کنم کارشناسیم دانشگاه خواجه نصیر مهندسی صنایع خوندم معدلم بالا نیست آیلتس ۷.۵ جی آر ای ۳۱۵ بنظرتون شانسی هست یا بهتره مجدد امتحان GRE بدم؟
2021-09-05 14:56:00 #Vancouver

من میخواستم برای دکترای شیمی اپلای کنم با استادی صحبت کردم گفت که فاند نداره و برای دینز اسکلارشیپ اپلای کنم اگه پذیرفته شدم اکی میکنه.. و هیچ جور سلف فاند رو قبول نمیکنه.. کسی هست برای این اسکلارشیپ اپلای کرده باشه ؟
2021-09-09 02:06:00 #Vancouver

من ۳ ترم دیگه درسم در دوره کارشناسی تموم میشه میخواستم برای ارشد اقدام کنم میخواستم بپرسم چه زمانی باید اقدام کنم برای پذیرش مراحل کار چجوریه اگر کسی کمک کنه ممنون میشم
2021-08-31 12:57:00 #Vancouver

من کارشناسی معماری و ارشد مدیریت پروژه و ساخت دارم و یک سال و نیم سابقه ی کار مرتبط با ساخت و ساز در یک شرکت وابسته به دانشگاه علم و صنعت دارم و سه سال هم سابقه ی تدریس در دانشگاه معماری و آیلتس ۷ و یک مقاله ی q1 خواستم ببینم آیا رزومم برای پذیرش در مقطع دکتری و فول فاند خوب هست؟
2021-10-06 13:35:00 #Vancouver

من دارم برخی از دانشگاه ها نیاز به نمونه تحقیق دارند ولی ما در مقطع لیسانس تحقیق نداریم؟؟؟؟
2021-09-11 15:06:00 #Vancouver